29.7.2013

Kesä ohi?

Aika on taas huristellu ohi enkä ees tajunnu et siit on kaksviikkoo ku oon pävittäny.. : o Kesä on koht ohi ja koulut alkaa... Oikeesti venaan sitä et pääsen kouluu ja nään kaikkii ihanii ihmisiii joit on täs kesän aikan tullu ikävä:) Sit alkaa taas kuorot ja kaikki ohjelma, kalenteri on taas buukattu täytee..:o töitä, ratsastustunteja,kuoroja,tilaustöitten tekemist,kaikkii mahollisii muita menoja..mut no tykkään ku on jotai tekemist, pääsee taas kiinni rutiineihi:) 




Hommasin uuen puheliimen tossa viimeviikolla ja oon kyl tykänny vaik en osaakkaa laittaa tekstinsyöttöö pois päältä...

Pakkoha sitä oli sit ryhtyy tuumast toimee, ku kerran löyty kreppipaperiiki:D väri lähti käsist vast parinpäivän pääst kovan hinkkaamisen,vetyperoksidin, sitruunan ja asetonin avulla.. :D onneks lähti :D 





Viikonloppuna 20.-21.7. käytiin sitte perheen kans Turun Saariston rengasreitti, ja iha kiva oli:) Parinpäivän pitunen reissu tosiaan tuli vaikka vaan Turussa oltii, mut aikaa sai kyl varatakki iha reilusti et ehti katella ympärillee:) Maisemat oli hienoja ja tuuli oli ihana<3 Auto sai suolakuorinnan , mut säät oli mahtavat! Miinusta vähä oli et losseja/lauttoja jouduttii ootella aina pitemmille väleille sellaset parituntii, mut siin ajas ehti hyvin sit jättää auton jonoo ja lähtee kiertelee paikkoja:) 









Oon muuten täs jo jonkiaikaa miettinny et onks mitää sellast ankstiplogii? Tai siis ku ihmiset kirjottaa ja kertoo plogeihinsa ja ylipäätää missää ni elämästää vaa positiivisii asioit, kaunistelee totuutta.. Kirjottaaks kukaan siitä kaikesta muusta? Meinaan siis et eihän kaikille nyt kokoaikaa voi kuuluu pelkkää hyvää ja silti niist vaa puhutaa.. Okei en ite oo yhtää sen parempi mut siis ku ois vaan kiva jos olis joku joka kertois kaikest iha realistisesti eikä antas vaa "täydellisenelämän kuvaa"..  Kertois avoimesti erilaisist tuntemuksist ja siitä mikä varmaa jokasen kohal on arkipäivää.. On tietty sellasia henkilökohtasia asioita mistä ei vaan haluu puhuu, esim joistain peloista, erilaisista ihmissuhteista ja sit on vaa sellasia vaikeita asioita joista ei edes pysty puhuu vaikka haluais? Ois vaa jotenki ihana jos olis sellanen ihminen joka pystyis kertoo asioit iha julkisesti :D Jos tajusitte mitä meinasin:) Jos joku tietää tällasen plogin ni ilmottakaa toki, ni alan lukee!:)

Eiköhän tää ollu sit tässä..:D  Nyt lähen pakkailee äkkii kamoi ja lähen käymää Nurtsilla ft. Mikaela ja Joel, sit Annikalle ja illal bailabailaaa:3! Onnee etukäteeee Jebuli<3 sexyseventeen:* Ensviikonloppuna sit stadiin ja sit koittaaki jo viikko jota oon odottanu koko kesän! Purjehtii :) 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://ragetuokio.blogspot.com

Satuuh kirjoitti...

Kiitoos A:)!

Saara Linna kirjoitti...

Oonan Monta elämää on blogi jossa kerrotaan elämän kaikista puolista.